Informatie voor jeugdhulpverleners

MetMaya is sinds 1 januari 2024 de enige gecontracteerde aanbieder van aanvullende specialistische jeugdhulp (en basis ggz) in de regio Amersfoort. In Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg heeft MetMaya 1 of meerdere MetMaya teams. In deze teams werken jeugdhulpverleners met verschillende achtergronden en expertises met elkaar samen. Het aantal MetMaya teams breidt de komende jaren verder uit.

Overgang

De hulpverleners van MetMaya werkten voorheen vaak bij andere aanbieders in de regio. Bijvoorbeeld bij aanbieders die zijn opgegaan in MetMaya of die met MetMaya samenwerken. Aanbieders van jeugdhulp die hier niet voor hebben gekozen, maken in 2024 hun lopende trajecten af. Deze aanbieders kunnen geen nieuwe trajecten meer starten, want die pakt MetMaya op. 

Werken bij MetMaya

Ook al blijven niet alle aanbieders van jeugdhulp in de regio actief, de kennis en expertise van jeugdhulpverleners blijft in regio Amersfoort hard nodig. Ben jij op zoek naar (ander) werk? Bij MetMaya zijn geregeld vacatures. Je kunt ook eerst kennismaken.